”Fru Himmelblå” i Egense har succes

Billedtekst: Fru Himmelblå alias Susanne B. Jensen skænker økologisk granatæblecider

 

Indehaveren af caféen ”Fru Himmelblå” på Kystvej 49 midt i Egense, Susanne Birgitte Jensen, har succes med foredrag i sit etablissement, der er placeret lige overfor byens friskole.

- I forsommeren har vi gennemført to fuldttegnede kultur-indslag, og til det næste, som skal foregå 13. august, er der allerede udsolgt, melder Susanne B. Jensen. Der er få ledige pladser 3. september, hvor stand-up-historiefortælleren Peter Søvad skal underholde. Café-ejeren agter, at holde 10 foredrag om året. Juli og december friholdes. Hun har plads til 25 deltagere pr. gang.

Begivenhedsaftenerne suppleres med såkaldte High Tea-arrangementer med kulinariske fristelser. 13. august skal psykoterapeuten Lars Overvad fra Godthåb fortælle om ”Tankens kraft”. Bagefter serverer café-værtinden mundtgodt i form af hindbær- kokos- og chokolade-lagkage toppet med hindbær, laksesandwich og frisk frugt. Hertil skænkes økologisk granatæblecider.

Tidligere har ”Fru Himmelblå” haft besøg af den spirituelle psykoterapeut Tom Funke, Skellet ved Mou, som bruger meditation som middel til menneskers psykiske og fysiske velbefindende. Senest har Aalborg-healeren Jan Nordal underholdt under overskriften ”Mærk energien”.

Emnerne for de skiftende kulturelle indslag falder i tråd med kontorassistent Susanne B. Jensens sideløbende uddannelser som kostvejleder, zoneterapeut, håndlæser og clairvoyant-rådgiver.

 

Tekst: Bruno Larsen, Nordjyske Medier